Perioada sărbătorilor de iarnă este una foarte frumoasă, așteptată de copii și familii de pretutindeni. Totuși, din păcate nu toate persoanele se pot bucura de această perioadă magică deoarece poate interveni lipsa banilor sau pur și simplu nu îi au alături pe cei dragi. Dar și ei au dreptul la un moment de fericire în jurul bradului de Crăciun, iar prin intermediul evenimentului „Împodobim împreună” dorim să le asigurăm acel moment de fericire.

Cea de-a doua ediție a evenimentului s-a desfășurat în perioada 11 – 18 Decembrie 2022. Astfel, pe data de 11 Decembrie, între orele 15:00 – 18:00, a avut loc împodobirea brazilor de către familiile care au ales să adopte un brăduț. Timp de o săptămână, brazii au fost expuși pe Pietonalul Lăpușneanu, iar trecătorii au putut admira și vota cel mai frumos brad de Crăciun. Pe data de 18 Decembrie a avut loc premierea brazilor clasați pe primele trei locuri în urma votului, iar 19 decembrie toți brazii au fost distribuiți în casele familiilor fără posibilități financiare.

Bradul de Crăciun reprezintă o tradiție îndrăgită atât de cei mari, cât și de cei mici și niciodată nu a eșuat în a aduce un zâmbet pe fața lor. Așa că, de Crăciun, „Împodobim împreună” le-a oferit și celor mai puțin norocoși o șansă la amintiri plăcute, deoarece un brad împodobit înseamnă o amintire retrăită.

Telefon

+40 740 801 664

E-mail

office@ioanagamen.ro

Adresa

Nicolae Iorga Nr.8B spațiu de lucru 3, etaj 1,
700079, Iasi, Romania