Event by Ioana Gamen te invită la un nou eveniment de excepție: Săftița, un concert inspirat din folclorul românesc, cu influențe de jazz, susținut de maestrul țambalului Marius Mihalache, împreună cu band-ul său: Lorin Mihalache (tobe) – fiul său, Arabela Nicolau (voce) și Ciprian Parghel (bass).

Te așteptăm pe data de 24 Aprilie 2023, ora 19, la Casa de Cultură a Studenților din Iași să descoperi cine este Săftița!

Biletele se găsesc in format electronic pe: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-marius-mihalache-band…/

Săftița aduce povestea femeiilor românce, portretele acestora fiind prezentate prin cântec, cu sensibilitate si originalitate, așa cum Marius Mihalache ne-a obișnuit de-a lungul timpului prin proiectele sale.

În anul 2018 lansează un proiect cu identitate românească, cu instrumente românești, inspirat din poveștile poporulului român – SĂFTIȚA, un portret dedicat femeii puternice și devotate, amintindu-ne de Regina Maria a României, dar și de portretele mamelor, fiicelor, iubitelor, femeilor luptătoare, etc. Toate aceste tipologii de femei sunt povestite de către artist în acest proiect, parcurgând împreună stările euforice ale Săftiței.

Cariera artistului Marius Mihalache confirmă faptul că talentul nu cunoaște granițe, reușind să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile. La 10 ani, acesta a câștigat primul său premiu la Atena, iar la 17 ani a interpretat la țambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert și Mozart stârnind mii de aplauze la Scala di Milano. Renumitul artist american Chick Corea i-a fost mentor, iar mai apoia înregistrat alături de Gloria Gaynor și Nina Simone. De asemenea, acesta se mândrește cu o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Țăndărică, Steve Vai si Kitaro, precum și alți artiști cunoscuți pe plan mondial.

Vă invităm să descoperiți și să vă bucurați de un moment unic tată-fiu pe aceeași scenă într-o prezență fenomenală pe scena românească!

Mai multe detalii despre concert găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/918267049297003

Telefon

+40 740 801 664

E-mail

office@ioanagamen.ro

Adresa

Nicolae Iorga Nr.8B spațiu de lucru 3, etaj 1,
700079, Iasi, Romania