Inspirat de viața unei artiste nemuritoare, Marius Mihalache îi dedică un întreg spectacol și vă invită vineri, pe 17 noiembrie la Cinema Victoria, în Sala Unirii ca să descoperiți prin muzică viața ei, a femeii puternice, iubite și infinit de talentate – Maria Tănase.

„Lume, lume” reprezintă o incursiune prin viața unui popor întreg reflectat prin prisma creației muzicale a unei femei munte. Talentatul Marius Mihalache vă va purta prin toată opera vieții ei, de la copilărie, la debut și până la moarte făcându-vă să asistați la povestea de viață a unei artiste nemuritoare, reamintindu-vă de adevăratele valori ale vieții și făcându-vă să trăiți cu intensitate fiecare notă muzicală prin lumina atemporală pe care ne-a lăsat-o drept moștenire talentata Maria Tănase.

Invitata lui Marius Mihalache în acest concert este cunoscuta artistă NICO, o voce specială, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste de la noi din țară. O prezență îmbietoare, ca o adiere de vară, ce călătorește, împreună cu țambalul lui Marius Mihalache, spre sufletele fiecărui ascultător.

ARTIȘTI:
Marius Mihalache – țambal
Arabela Nicolau – voce
Lorin Mihalache – tobe
Ciprian Parghel – bas
Invitat special: NICO

Biletele pentru acest concert pot fi procurate pe iaBilet.ro

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului

Telefon

+40 740 801 664

E-mail

office@ioanagamen.ro

Adresa

Nicolae Iorga Nr.8B spațiu de lucru 3, etaj 1,
700079, Iasi, Romania