Cine nu își amintește de distracția primelor discoteci?

Distracția primelor discoteci din România revine la Sunrise Ciric pe 19 Mai 2023 când nostalgia, bucuria și emoția anilor ’80 & ’90 vor fi recreate într-un concept modern: DiscoVino!

Vei avea parte de o atmosferă energică, alături de oameni faini, la o degustare de produse artizanale împreună cu un pahar de vin, o porție de râs oferită de Bobi Dumitraș și cea mai bună muzică din anii ’80 & ‘90 mixată de DJ Marius Voicescu.

DiscoVino, un party pentru nostalgicii cu spirit tânăr, ce combină într-o manieră specială distracția trecutului cu eleganța prezentului!

Pentru data de 19 Mai, la Sunrise Ciric, am pregătit scenariul perfect:

21:00 – 23:00 Actul I: Întâmpinare cu prosecco și degustare de produse artizanale. Și cum mâncarea merge mai bine cu un pahar de vin, vei putea să alegi ce vin vrei să bei: alb, rose sau roșu.
23:00 – 24:00 Actul al II-lea: Stand-up Comedy – invitat: Bobi Dumitraș
00:00 – 05:00 Actul al III-lea: Vibrăm împreună pe ritmuri retro alături de DJ Marius Voicescu și cocktailuri pe bază de vin.

Detalii despre bilete:
Biletele ora 21:00 permit accesul începând cu ora 21:00 (include Actul I, Actul II și Actul III – degustare de produse artizanale, stand-up și retro party)
Biletele ora 24:00 permit accesul începând cu ora 24:00 (include doar Actul III – retro party)

Biletele “Acces ora 21:00” achiziționate online de pe iabilet.ro vor participa la o tragere la sorți unde vor putea câștiga unul din următoarele premii:
Locul 1 – o noapte de cazare la Cabana de lux “Alpine Lounge Chalet****” din Vatra Dornei (întreaga locație, 4 camere, 8 persoane)
Locul 2 – un platou “Fonfleu” de la Băcănie pe Platou și o invitație de 2 persoane la următorul concert organizat de Event by Ioana Gamen
Locul 3 – o sticlă de vin “1000 de Chipuri – Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc” (vin roșu sec)
Desemnarea câștigătorilor se va face prin random.org în seara evenimentului.

DiscoVino – “Retro is the new modern” – te așteptăm la socializare și distracție!

Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro

Eveniment marca Event by Ioana Gamen & Băcănie pe platou

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina noastră de Facebook

Telefon

+40 740 801 664

E-mail

office@ioanagamen.ro

Adresa

Nicolae Iorga Nr.8B spațiu de lucru 3, etaj 1,
700079, Iasi, Romania