Cum putea fi un eveniment marca Event by Ioana Gamen altfel decât extraordinar!? Și nu o spunem noi, organizatorii, au spus-o spectatorii, cei 4 membri ai Ad Libitum Voices, dirijorul Adrian Morar, orchestra Liber Artis Orchestra și partenerii noștri care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment. Cu toții ne-am bucurat de un concert cum rar s-a văzut la Iași, plin de surprize, cu muzică de excepție și un public minunat.

Pentru cei care și-au achiziționat bilete VIP evenimentul a început la ora 17:00 când Palatul Braunstein și-a deschis porțile pentru sesiunea de Meet & Greet unde s-a băut șampanie, s-au servit gustări, s-a cântat și s-au făcut multe poze împreună cu membrii Ad Libitum Voices.

La ora 18:30 s-au deschis ușile Sălii Unirii, fostul cinema Victoria, iar la ora 19:10 (ne cerem scuze pentru întârziere  ) a început spectacolul. Au fost 2 reprize de muzică ce a încântat auzul spectatorilor, întrerupte de aplauze și de o binevenită pauză de 15 minute. Cele două reprize au fost aranjate perfect, fiecare melodie din repertoriu fiind aleasă cu grijă de maestrul Adrian Morar.

După 2 ore de magie și 2 bis-uri care au ridicat sala în picioare, concertul s-a încheiat într-un ropot inepuizabil de aplauze și cu toții am rămas cu bucuria și nostalgia unui spectacol total.

 

A fost frumos, superb, excepțional, așa cum este orice eveniment organizat de Event by Ioana Gamen!

 

Abia așteptăm să ne revedem! Vă iubim, vă țucăm și vă cuprindem!

Telefon

+40 740 801 664

E-mail

office@ioanagamen.ro

Adresa

Nicolae Iorga Nr.8B spațiu de lucru 3, etaj 1,
700079, Iasi, Romania