Sâmbătă, pe 25 noiembrie, pregătim o seară în care să uiți de griji, preocupări și să devii una cu muzica. Începând cu ora 18.00, Concertino Accordion Band vor umple fiecare colțișor din încăperea Sala Unirii de la Cinema Victoria cu muzică de acordeon, celebrând alături de iubitorii de muzică, tradiție și valori, aniversarea celor 20 de ani de activitate artistică.

Ansamblul de acordeoniști condus de Eugen Negruţa, este recunoscut și apreciat de publicul din țară și de peste hotarele ei. Laureații numeroaselor concursuri internaționale, deținătorii mai multor distincții de aur și al titlului de “Campioni mondiali ai acordeonului”, Concertino Accordion Band au ajuns la maturitatea artistică de 20 de ani, și în cinstea acestei ocazii vă dau întâlnire la Iași unde vă invită la un concert cu un repertoriu din mai multe genuri si stiluri muzicale în orchestrații originale și componența instrumentală a ansamblului.

Spectacolul muzicienilor va fi completat de vocea inconfundabilă a interpretei Cristina Scarlat și de Adriana Babin care, cu ajutorul naiului, vă va purta pe valul unui mix muzical inedit.

ARTIȘTI

  • Cristina Scarlat
  • Adriana Babin
  • Eugen Negruța

BILETE se pot achiziționa din rețeaua iaBilet.ro 

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesași pagina de Facebook a evenimentului. 

Telefon

+40 740 801 664

E-mail

office@ioanagamen.ro

Adresa

Nicolae Iorga Nr.8B spațiu de lucru 3, etaj 1,
700079, Iasi, Romania