Pe 8 iunie 2024, de la ora 19:00, la Ateneul Național, Analia Selis va sărbători alături de publicul din Iași 20 de ani de carieră artistică și 10 ani de tango.

ANALIA SELIS și invitații săi din Argentina prezintă publicului român turneul național „TANGO AUTÉNTICO”. Într-un frumos parcurs artistic construit între țara sa natală (Argentina) și țara de adopție (România), turneul marchează 20 de ani de carieră artistică în România și 10 ani de când Analia Selis și-a dedicat întreaga activitate tangoului, dăruind publicului o serie de proiecte concepute în jurul celui mai pasional gen muzical.

Alături de Analia Selis vor urca pe scenă doi invitați din Argentina, extrem de apreciați în lumea tangoului: JULIÁN CAEIRO (pian și aranjamente muzicale) și DAMIÁN FORETIC (bandoneon).

Recitalul, în formulă de trio, propune publicului un repertoriu ce combină tangouri celebre argentiniene – precum „El choclo”, „Nostalgias” sau „Milonga de mis amores” – alături de piese de tango interbelic românesc, ca „Nunuțo”, „Ce faci astă seară tu?”, „Habar n-ai tu”.

Te invităm alături de noi pentru o seară magică alături de Analia Selis și invitații ei!

Biletele se găsesc în rețeaua iaBilet.ro și pe bilet.ro

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook Event by Ioana Gamen

Telefon

+40 740 801 664

E-mail

office@ioanagamen.ro

Adresa

Nicolae Iorga Nr.8B spațiu de lucru 3, etaj 1,
700079, Iasi, Romania